laihduttajan ruokavalio

Olet varmaan pohtinut sitä tehokkainta ruokavaliota laihduttamiseen? Samaa on pähkäillyt moni muukin, mutta yhtä oikeaa vastausta ei tunnu löytyvän. Mekään emme tarjoa sitä yhtä ainoaa oikeaa vastausta, mutta tarjoamme mielestämme parhaan vastauksen.

Laihduttamisessa on yksinkertaisesti kyse siitä, että kuluttaa enemmän kaloreita kuin saa. Muista siis laihduttajan nyrkkisääntö: ”Laihdun, kun kalorimääräni eivät ylitä kulutustani”; vertaukseksi lihavan nyrkkisääntö: ”Lihoan, kun kalorimääräni ylittävät kulutukseni”.

Siis jos päivittäinen energiantarpeesi on 2000 kaloria, sinun täytyy saada alle 2000 kaloria laihtuaksesi. Jos päivän kalorimääräsi ylittyy, sinun täytyy kuluttaa ylimenevä osuus pois. Esimerkiksi, jos saat päivässä 2200 kaloria, täytyy sinun harrastaa liikuntaa JA/TAI kokeilla jotakin laihdutustuotetta vähentääksesi ylimenevä osuus laihtuaksesi.

Millainen on siis oikea laihdutus ruokavalio?

Tehokas ja toimiva laihdutus ruokavalio sisältää paljon nopeasti imeytyviä ja vähän hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja, paljon kasviksia ja vihanneksia. Sen lisäksi suosittelemme myös vatsaa täyttäviä laihdutuspillereitä, jotka tekevät laihduttamisesta huomattavasti mieluisamman sekä nopeamman kokemuksen. Oikeasti toimivia laihdutuspillereitä löydät esimerkiksi täältä.

Tehokas ja toimiva laihdutusruokavalio sisältää:

1) Laihdutusvalmisteita, jotka tukevat laihdutusruokavaliota ja tehostavat mm. aineenvaihduntaa, rasvanpolttoa.

2) Hiilihydraatteja eli kohtuudella pastaa, riisiä ja perunaa sekä hedelmiä, marjoja ja tuoremehuja.

3) Proteiinia ja rasvaa eli lihaa, kanaa sekä vähintään pari kertaa viikossa kalaa. Näiden lisäksi myös maitotuotteita ja pähkinöitä (huom! ei suolapähkinöitä).

Unohda karppaus ja erikoisdieetit, et tarvitse muuta kuin terveellisen ruokavalion ja mahdollisesti hieman laihdutustuotteiden avustusta. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi kehotamme myös harrastamaan jotain liikuntaa, esimerkiksi  hölkkäilyä tai sauvakävelyä.

Lue myös:

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *