fruit-15408_640

Haylie Pomroyn dieetti jakaantuu kolmeen eri vaiheeseen, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa. Pomroy listaa dieettikirjassaan kahvin, maito- ja soijatuotteiden, vehnän ja maissin olevan kiellettyjä koko dieetin ajan.Vaihe 1

 

Ensimmäinen vaihe on kahden päivän mittainen, joiden fokus on hiilihydraattipitoisen ruoan nauttimisessa.

Ensimmäisten päivien aikana on tarkoitus tankata hiilihydraatteja, mikä vähentää loppuviikon mielihaluja. Päivien aikana tulisi suosia runsaasti hiilihydraatteja ja proteiineja, mutta välttää rasvaa.

Hiilihydraattipitoista ruokaa saa nauttia normaalisti, kunhan hiilarit eivät tule vehnästä. Aamiaisella kannattaa syödä esimerkiksi täysjyväpuuroa ja lounaalla kalkkunaa.

Molempina päivinä olisi myös hyvä muistaa nauttia hedelmiä ja vihanneksia vähintään kahdella aterialla.

Ensimmäisen vaiheen aikana liikunta ei tarvitse harrastaa kuin yhtenä päivänä. Pomroy suositteleekin aerobista hikiliikuntaa, kuten lenkkeilyä tai tanssia.

Vaihe 2

 

Seuraavat kaksi päivää ovat proteiinien hankkimiselle, joiden tarkoituksena on saada kehon rasvasolut vahvistamaan lihaksistoa.

Tämän vaiheen aikana hedelmät ja viljat ovat kiellettyjä. Huom! Vihanneksia saa kuitenkin syödä niin paljon kuin haluaa. Vaiheen aikana tulisi nauttia kolme proteiinipitoista mutta vähärasvaista ateriaa ja kaksi proteiinipitoista välipalaa. Tähän vaiheeseen Pomroy suosittelee kanaa ja kalaa, jotka ovat tunnetusti hyviä proteiininlähteitä.

Proteiinipitoisen ruokavalion tueksi hän suosittelee myös kuntosalitreenejä, joissa lihaksisto joutuu koetukselle. Sen lisäksi suosittelemme laihdutuspillereitä helpotukseksi. Lue lisää laihdutustuotteista täällä.


Vaihe 3

 

Viimeisessä vaiheessa keskitytään rasvanpolttoon. Dieettiviikon kolmena viimeisenä päivänä saa nauttia hiilihydraatteja ja proteiineja sekä hyvä rasvoja.

Hyviä rasvoja voi kätevästi nauttia välipaloina esimerkiksi pähkinöiden tai avokadojen muodossa. Pomroyn mukaan tässä vaiheessa vatsan pitäisi jo olla litteämpi ja selluliitinkin vähentynyt. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi Pomfroy kehottaa kuitenkin noudattamaan dieettiä suositellut 28 päivää

Viimeisen vaiheen liikuntamuotojen tulisi olla mahdollisimman rentouttavia ja rauhallisia. Pomroy suosittelee kaikkien rakastamaa joogaa, jonka pitäisi pillereiden ohella kiihdyttää rasvanpolttoa.

Comments Are Closed!!!