toimiva laihdutuskuuri

Yhdysvalloissa monet julkkikset suosivat nykyään dieettiä, jonka fokus on aineenvaihdunnan kiihdyttämisessä ja rasvanpoltossa. Unohda siis uuvuttava kalorienlaskenta ja kiihdytä kehosi aineenvaihduntaa säännöllisellä ruokailurytmillä!

Dieetin takana on Haylie Pomroy, jonka mukaan dieettiä noudattaessa on tärkeää muistaa kolme asiaa:

1)      Hiilihydraatit rauhoittavat kehoa

2)     Proteiinit vapauttavat rasvasoluja

3)     Hyvät rasvat auttavat rasvanpolttoa

Mainittakoon, että Haylie Pomroyn asiakkaina ovat olleet monet Hollywood-tähdet, kuten
Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Cher ja Robert Downey Jr.

Pomroyn viime vuoden julkaisusta The Fast Metabolism Diet on tullut Rapakon takana suurmenestys. Dieetti jakaa viikon kolmeen vaiheeseen, joissa keskitytään tankkaamaan ravinteita eri ruoka-aineista.

Dieetti kestää 28 päivää, joiden aikana painon väitetään putoavan jopa yhdeksän kiloa. Dieetin salaisuus perustuu parin päivän välein vaihdettavaan ruokavalioon ja laihdutuspillereihin, jotka yhdessä dieetin kanssa vilkastuttavaa aineenvaihduntaa niin paljon, että kilot putoavat nopeasti pois.

Dieetti suosittelee syömään viidesti päivässä, ja me suosittelemme sen lisäksi laihdutuspillereitä, jotka ovat muiden käyttäjien mukaan tehostaneet tuloksia. Dieetissä päivän ensimmäinen ateria tulisi syödä heti puolen tunnin jälkeen heräämisestä, koska se herättää aineenvaihdunnan lisäksi muun kropan.

Ja kuten aina, liikunta tukee tehokasta painonpudotusta.

Suositun Dr. Oz – televisiosarjan lääkäri Mehmet Oz uskoo myös dieetin nimeen. Dr. Oz tukee myös meidän väitettä siitä, että painonpudotus yleensä epäonnistuu, kun ruokaa ei nautita kaloreiden pelossa tarpeeksi.

Tässä uudessa hittidieetissä säännöllisyys ja pillerit ovat parhaan lopputuloksen avaintekijä – muista siis nauttia viisi ateriaa päivän aikana.

Ravintoasiantuntija Patrik Borg löytää Pomroyn dieetistä selkeästi toimivia osia, mutta suhtautuu varauksella aineenvaihdunnan kiihtymiseen eri ruoka-aineiden avulla.

Pomroyn dieetti on saanut myös kritiikkiä mm. Borgilta, jonka mukaan dieetissä on hyviä ja tehokkaita laihdutukseen sopivia osia, mutta joka suhtautuu kriittisesti aineenvaihdunnan kiihtymiseen eri ruoka-aineiden avulla. Hän ei myöskään usko aineenvaihdunnan kiihtyvän yksinomaan ruokavalion avulla.

Borgia kompaten: Ruokavalion vaihtelevuus on tärkeää dieetistä riippumatta, sillä se ylläpitää mielenkiintoa ja helpottaa tuloksellista puurtamista. Muista siis ostaa avuksesi nämä pillerit!

_____________________________________________________________________
Comments Are Closed!!!